Hopp til navigasjon Hopp til innhold
O2 Arena i London er ett av stedene du får informasjon om i nye Google Maps. (Ill.: Google)

Nå kan du se hva som foregår her

Google oppdaterer Maps igjen.

Google har foretatt tre små, men nyttige oppdateringer av sin karttjeneste Google Maps. Men du må nok fortsatt vente en stund før de dukker opp i nettleseren din.

Reis flere steder
Først og fremst kan vi si velkommen tilbake til en ting som de hadde før, men som de av uforståelige grunner fjernet i den store oppdateringen i mai

Vi snakker om muligheten til å legge inn flere reiseruter på én gang. I dag kan du bare legge inn en vei om gangen, men nå blir det altså mulig igjen å operere med flere parallelle reiseruter til ulike mål.

Bestillinger på kartet
Googles standardsøk innførte nylig muligheten til å se flybestillinger, hotellreservasjoner og annen bookinginformasjon rett i søket.

Nå kommer det samme også i kartfunksjonen, i første omgang bare i USA.

Se hva som skjer
Mest spektakulært er det kanskje likevel at du nå kan manøvrere deg rundt i på kartet og se hva som foregår på konsert- og utesteder, kinoer og andre steder for offentlige arrangementer i byen du er i i eller skal til.

Radio City Music Hall i New York og O2 Arena i London er blant de som er med i prosjektet, i tillegg til en rekke små og store musikksteder, idrettsarenaer og kulturinstitusjoner.

Kilde:
Google Maps Blog

 

Stikkord: google maps