Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Dette er Android 4.3 i testversjon til S4. (Ill.: Trond Bie/ITavisen.no)

Se hva vi har installert

Google-Android til S4 lekket.

Fredag skrev vi en lengre artikkel om hvordan man installerer en mer eller mindre nedstrippet versjon av Android 4.2.2 på Samsungs Galaxy S4.

Kanskje bør du vente
Men har du planer om å installere Cynagenomod bør du kanskje vente litt, for det skjer ting i Android-verdenen for tiden.

En testversjon av Android 4.3, ment for testing av HTC og Samsung, har nemlig havnet i hendene til folkene bak Sammobile.com.

Les også: Det er som å få en helt ny mobil.

Den nye kamera-fastvaren. (Ill.: Trond Bie/ITavisen.no)

Vi har testet
ITavisen har allerede installert testversjonen, og kan bekrefte at den fungerer fint på S4 med Snapdragon-brikkesett (i9505), altså den modellen som selges i Norge.

Har man kjennskap til ClockworkMod Recovery, er det svært enkelt å installere Google Android 4.3 (den skal visstnok ikke flashes med Odin). 4.3 er en mindre oppdatering med ytelsesforbedringer (den er virkelig kjapp), og med et bedre kamera-grensesnitt.

Veldig enkelt
Bare laste ned ROM-en, plasser den på det interne minnekortet, og start opp ClockworkMod Recovery ved å holde inne volum-opp, på-knappen og hjemknappen samtidig. Så er det bare å gjøre en «Wipe/Factory Reset», og mate mobilen med den nye ROM-en på litt over 300 MB.

Vil du lære hvordan du installerer ClockworkMod Recovery på din Android-mobilen, anbefaler vi at du tar en titt på denne saken.

Kilde:
Sammobile

Stikkord: android, samsung