Er dette iOS 7?

Det har lekket et bilde som angivelig skal være tatt av Apples kommende mobil- og nettbrett-OS iOS 7.

Er dette iOS 7?
Det er ikke lenger noen hemmelighet at iOS 7 skal vises frem på WWDC førstkommende mandag, det har Tim Cook bekreftet. (vi dekker Apples pressekonferanse fortløpende).

Dette kan være første gang vi ser iOS 7. Bildet skal være av en svært tidlig utgave av OS-et.

Annonse

Det er heller ingen hemmelighet at det er industridesigner Jony Ive som har fått i oppgave å lede utviklingen av grensesnittet (også bekreftet av Cook), og Ive er, som man sikkert har forstått av hans mange design, fan av minimalisme.

Kan Apples WWDC-app som ble lansert i går, være en pekepinn på hvordan iOS 7 og de nye Apple-appene blir?

Tar de en Microsoft?
Derfor tror nå mange at Apple kommer til å gå samme rute som Google og Microsoft, og gjøre designet flatere, og kaste ut liksom-ekte-elementer i alt fra notatblokk-appen, til det stofflignende bakgrunns-mønsteret i varselsenteret.

Snikbildet av det som kanskje er det kommende OS-et avslører flatere ikoner, altså akkurat i tråd med alle de tidligere ryktene.

Nye MacBooks på WWDC 99 prosent sikkert
Bildet skal være tatt av en veldig tidlig utgave av den kommende stor-oppdateringen, og mye skal visstnok være endret siden den gang bildet ble tatt.

Foruten iOS 7 som er bekreftet av Apple-sjef Tim Cook, ryktes det (og dette er svært sannsynlig) oppdaterte MacBook Pro-modeller med Intels fjerde generasjon Core-brikker (Haswell). Haswell har langt bedre batterilevetid og grafikkytelse enn Ivy Bridge.

 

Kilde:
Twitter

Annonse
Annonse