Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Raja Koduri er tilbake i selskapet han forlot for fire år siden. Nå som han er tilbake skal han trolig hjelpe selskapet med utviklingen av brikkesett til nettbrett og mobiler.

AMD har hentet inn Apple-sjef

Kan bli en avgjørende stilling.

AMD har skaffet seg tidligere Apple-medarbeider for grafikkarkitektur Raja Koduri (44). Koduri jobbet hos Apple i fire år, nå er han tilbake hos selskapet han forlot i april 2009.

I grevens tid
AMD skal i lengre tid ha forsøkt å overtale Koduri til å starte hos dem, og har endelig lykkes. Koduri forlot Apple i mars. Han jobbet før han ble hyret av AMD hos virtualliseringsselskapet Makuta VFX.

Det er fortastt ikke offisielt avslørt hva stillingen hans hos AMD blir, men selskapet trenger all hjelp de kan få for å skaffe seg et fotfeste hos nettbrett og mobil-produsentene.

Les også: AMD sliter.

Trenger all hjelp de kan få
Det er ikke akkurat tilfeldig at Koduri er valgt. Hos Apple (han kom inn i Jobs' selskap kort tid etter kjøpet av P.A. Semi i 2008) jobbet han nemlig med utviklingen av brikkesett til iPad, iPhone og Apple TV. Før dette var han sjef for ATI Technologies som senere ble kjøpt opp av AMD.

Offentliggjøring av nyansettelsen skal ifølge Cnet skje i løpet av uka.
 

Kilde:
Cnet

Stikkord: amd, Apple