Playday – nytt spillnettsted

ITavisens mangeårige spillmedarbeider Thomas Marynowski starter opp nettstedet Playday.no.

Som kjent har vi brakt spillstoff i mange år her i ITavisen.

Men nå skal spillstoffet tas enda mer på alvor. Derfor starter Aller Media et dedikert nettsted for spill, Playday.no.

– Mye spennende
Det mangler ikke på konkurranse der ute. Men ITavisens mangeårige spillmedarbeider Thomas Marynowski tror likevel at Playday vil utgjøre en forskjell.

Annonse

– Mye der ute er for kjedelig, upersonlig og trygt. Jeg tror man trenger et nettsted som ser fremover og som er entusiastisk overfor for alle de nye tingene som skjer. Vi står tross alt foran utrolig mye spennende i 2013, sier han til ITavisen.

– Vil inkludere leserne
De som leser spillanmeldelsene og reportasjene til Thomas vet at han er en mann som går i dybden. Det kommer han til å gjøre i enda større grad når han nå flytter over på sin egen adresse.

– Vi skal mene mer, inkludere leserne mer. Og vi skal blande personlig tilnærming, humor og kunnskap. Jeg har skrevet om spill i over ti år, og jeg er fortsatt like sulten på nyvinninger, nye plattformer og nye utgivelser. Vi har i tillegg til spillkompetansen også kompetanse på den tekniske biten. I tillegg har vi gode kontakter også i andre bransjer enn spillbransjen. Det vil gjenspeiles i PlayDay, sier Marynowski.

Alt på ett brett
Han lover både korte nyheter, featurestoff, anmeldelser, tester, intervjuer og sniktitt på kommende utgivelser.

Alle plattformer og sjangere vil være representert.

– Jeg gleder meg vanvittig!

På ITavisens forside kommer du fortsatt til å finne mye spillstoff, men mye av dette vil nå bli lenket inn til Playday.no, akkurat som vi lenker til våre øvrige søsterpublikasjoner digi.no og DinSide.no.

Annonse
Annonse