En ny Lumia med et nytt design og ekte PureView-kamera kommer senere i år, dette melder The Verge. Også Nokia-nettbrettet kommer tidlig i år, men ingen fler detaljer er i skrivende stund kjent.

Annonse


Disse ferske Nokia-ryktene bør du få med deg

The Verge bekreftet for kort tid siden at Nokia planlegger lansering av en Windows Phone 8 med ekte PureView-kamera i år.

Super-kameraet endelig til WP 8

Sensoren skal være lik den som er å finne i Nokias 808 PureView-mobil, og ikke en nedstrippet versjon. Grunnet den oppgraderte sensoren vil mobilen markedsføres som en av, om ikke den viktigste toppmobilen til det finske selskapet.

Kodenavnet på mobilen er EOS, og den skal ifølge det The Verge erfarer ha en ny aluminumskropp.

Les ITavisens test av PureView 808.

Annonse


Nytt design

EOS blir en av de første mobilene med en revisjon av designspråket på Nokias Windows Phone 8-mobiler med et stilrent aluminums-utseende med klare kuttede hjørner.

Nokia planlegger også, ifølge The Verge, en oppdatering av dagens toppmodell Lumia 920. Kodenavnet på revisjonen er Catwalk.

– Nokia-nettbrettet kommer tidlig i år

Også Catwalk får et nytt aluminumshus som EOS. En ny mellomklasse-mobil ventes tidlig i sommer, og ikke nok med det: The Verge bekrefter også at Nokia jobber med sitt eget Windows 8 RT-nettbrett som skal lanseres tidlig i år.

AT&T blir Nokias EOS-partner i USA senere i år.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse