Hotel Tonight gir deg spesialtilbudene der hvor du er.

Annonse


Nå skal de erobre Europa

Over 3,7 millioner har har så langt lastet ned appen Hotel Tonight, som lar deg finne det billigste hotelltilbudet der du er akkurat nå.

Mange steder i Europa
I over 50 amerikanske byer kan du nå finne det billigste hotellet nær deg på rappen.

Og nå er Hotel Tonight på vei inn i Europa.

I Storbritannia er London, Liverpool, Glasgow og Edinburgh med. I Frankrike kan du booke hotell i Paris og Nice, i Belgia i Brussel og i Nederland i Amsterdam. Også Berlin er med på listen.

Annonse
Ekspanderer raskt
Ingen skandinaviske land er foreløpig nevnt, men ifølge Techcrunch.com ekspanderer nå tjenesten raskt i Europa med både Spania og Italia på listen over land de kommer til å støtte.

Rett sted til rett tid
Hele ideen bak Hotel Tonight er at det alltid finnes rom som er avbestilt eller som ikke er booket ennå. I stedet for å brenne inne med disse rommene velger hotellene å legge dem ut på billigsalg.

Slikt kan du ha flaks med om du er på rett sted til rett tid. Men Hotel Tonight systematiserer informasjonen og gir deg oversikten over hvor i byen de beste tilbudene er akkurat der og da.

Planlagt og ikke planlagt
På mange måter er Hotels Tonight et svar på LastMinute.com, som gir samme type informasjon om både hotellrom og flyturer.

Forskjellen er at mens LastMinute.com er til for deg som skal reise, er Hotels Now primært til for de som allerede er på stedet og leter etter tak over hodet.

Appen er tilgjengelig både i App Store og på Google Play, for de som har tenkt seg en tur til utlandet før jul.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse