Det må være frustrrende å være øverste sjef for et selskap som aldri har gjort det bedre økonimisk, men som gang på gang likevel blir straffet på børs, selv når andre teknologiselskaper legger frem rett og slett dårlige tall.

Annonse


Her er Apples «unnskyldning»

Apple har vært så vage og kjedelige som de har lov til i sin unnskyldning til Samsung.

Unnskyldingen ingen gidder å lese

De ble nemlig beordret til offentlig å unnskylde seg ovenfor Samsung i Storbritannia, noe de har gjort, på den mest kjedelig og advokat-lignende måten som er mulig.

Brevet er også å finne på Apples nettside, men legg merke til at Apple-logoen, eller grafikken de pleier å bruke ikke er lastet opp – det er nesten umulig å se at det er skrevet av Apple.

En ikke akkurat overveldende markedsført lenke fra apple.com/uk.

Annonse


Dommeren: – Samsung ikke like kule, ergo: ikke kopi

Apple skriver at retten har kommet frem til at Samsungs Galaxy Tab 10.1, Tab 8.9 og Tab 7.7 ikke har design stjålet fra dem.

Apple klarer ikke å dy seg og har inkludert de famøse sitatene fra dommeren for hva grunnen er til at Samsungs nettbrett ikke har kopiert Apple: de er ikke like kule, og designet ikke like elegant.

Unnskyldingen er selvsagt gjort så kjedelig og jus-teknisk som mulig (i Arial) i det håp om at svært få gidder å lese den. Det mener vi de har klart:

Apples dørgende kjedelige unnskyldningsbrev ovenfor Samsung fremstår mer som selvskryt enn noe annet.

Kilde:
Apple
Gizmodo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse