Til venstre sees den nye simkort-standarden som blir å finne i iPhone 5. Kortet er 40 prosent mindre enn dagens micro-SIM-standard.

Annonse


Se, så liten blir den

Bilder av Apples nano-SIM-kortholder til iPhone 5 har nå lekket.

Her er den

Apple fikk godkjent den nye SIM-kort-standarden av ETSI tidligere i år, og nå har altså bilder av kortholderen lekket til nett.

Det er franske «Nowhereelse» som har skaffet til veie bildene som sammenligner den nye nani-SIM-holderen med micro-SIM som brukes i blant annet iPhone 4.

40 prosent mindre

SIM-kortene har samme fasong som tidligere, men størrelsen er krympet ytterligere: hele 40 prosent, faktisk. Målene er som følger: 2.3 mm. x 8.8 mm. x 0.67 mm.

Annonse
Ifølge den franske nettsiden er teleoperatørene allerede i full gang med produksjonen av de nye kortene, det ventes nemlig at iPhone 5 skal vises frem 12. september. Telefonen ventes i salg noen uker senere.

Snudde Jobs?

Det er også ventet at Apple skal bytte ut dock-tilkoblingen på samtlige nye iOS-produkter – fra og med iPhone 5. I tillegg til iPhone 5 er ryktene om en 7″ iPad hetere enn noen gang. Dette etter avsløringer i den pågående Apple vs. Samsung-rettsaken.

Der kom det nemlig frem at minst en Apple-toppsjef pitchet ideen om et 7″-nettbrett til Steve Jobs, og at han var langt gladere i ideen da enn han var tidligere.

Kilder:
nowhereelse
Cult of Mac
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse