google_logo

Annonse


Google rydder opp

Google melder at de rydder i sine mange gamle, lite brukte tjenester, og en del av dem blir nå borte for godt.

Bare YouTube fra nå av
Blant annet gjelder det Google Video – en gang i tiden en konkurrent til YouTube, nå bare en spøkelsesby som sluttet å støtte opplasting av nye klipp i 2009. Nå skal alt det gjenværende innholdet flyttes til YouTube, og brukere som fortsatt har klipp på Google Video kan flytte eller laste ned videoene før 20. august, ellers blir de automatisk overført til deres YouTube-kontoer.

Slutt på startsiden
I november neste år skal også iGoogle legges ned. Google føler at det ikke lenger er behov for slike personlige startsider, nå som det finnes så mange applikasjoner i Chrome og Android som gir tilsvarende funksjonalitet.

I nærmeste fremtid forsvinner også Google-søkeappen for Symbian, Google Talk Chatback, som lot brukere legge inn Google Chat i nettsidene sine, samt Google Mini, en søkeløsning for bedriftskunder.

Google selv sier at det er synd å trekke kontakten på gamle tjenester, men det er alltid en god grunn til det. Les mer her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse