Dette gikk visstnok ganske så uproblematisk.

Annonse


– Over 15 millioner piksler

Det ser ut til at den nye MacBook Pro-modellen, med 15 tommers retina-skjerm, klarer å kjøre fire skjermer samtidig. Det er i så fall den første Macen som klarer det, sett bort fra mektige Mac Pro.

Full oppløsning
Bloggen OWC koblet to iMac-skjermer til maskinen via Thunderbolt og én skjerm med HDMI. iMac-skjermene kjørte 2560×1440-oppløsning, og HDMI-skjermen kjørte 1920×1200 – og selvsagt MacBookens innebygde skjerm med retina-oppløsning. Tilsammen betyr det vanvittige 15.680.000 piksler.

I følge bloggen holdt ytelsen, og det var ingen forsinkelser da man flyttet bilder og medier rundt, eller spilte video på alle skjermene samtidig.

The Verge gjorde et tilsvarende forsøk, men deres eksterne skjermer hadde noe lavere oppløsning (10.7 millioner piksler tilsammen). De klarte fint å kjøre en rekke applikasjoner, som Photoshop, Safari og Lightroom, flyttet disse rundt, og det gikk fint.

Skal mye til
Det var først da de prøvde å spille fire forskjellige videoer samtidig, på hver sin skjerm, der ett av klippene hadde 4K-oppløsning, at maskinen begynte å slite litt.

Uansett, nye MacBook Pro ser faktisk ut til å bli en vinner for profesjonelle brukere.

Kilder:
OWC
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse