Dette er Acers alt-i-ett-maskin Aspire 7600U med Windows 8.

Annonse


Se denne Windows 8-maskinen

I går fikk vi en interessant pressemelding fra Acer. Nå er det annonsert enda fler Windows 8-maskiner fra selskapet.

Slik blir den nye ultrabooken

Det er snakk om en ny Ultrabook med det nye OSet, samt to nye alt-i-ett-maskiner. Alle de tre maskinene ventes i salg i oktober – akkurat som gårsdagens annonsering av Acers to nye nettbrett.

Aspire S7 er touch-ultrabooks som kommer i to størrelser: 13.3″ og 11.6″. Begge maskinene har aluminiums-design, og den største modellen har et blankt dekkglass som «gir et ekstra elegant utseende», ifølge Acer.

13.3″ modellen har en batterilevetid på opp til 12 timer, mens den minste skal vare i minst 9 timer. Maskinene har også et bakbelyst tastatur med lys-sensor.

To nye alt-i-ett-maskiner

Aspire 7600U og Aspire 5600U er maskiner på henholdsvis 27″ og 23″. «Den lekre Aspire 7600U støtter opptil 64 trykk samtidig, visninger fra 0 til 90 grader og rotering på fire sider når den legges flatt slik at flere kan bruke den samtidig.

Den er kun 35mm tykk og dermed ultra-tynn. 7600U har full-HD og Dolby Home Theater surround-lyd. Den er utviklet for brukere som ønsker en multimediaopplevelse i toppklassen», skriver Acer i pressemeldingen.

Forøvrig skal Microsoft avholde en pressekonferanse førstkommende mandag, og de mener den er veldig viktig. Kanskje skal de vise frem en haug Windows 8-produkter, eller er det Windows Phone 8? Uansett følger vi saken.

Kilde:
Acer pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse