wsgrgwregwrgwgwegwewg

Annonse


Denne appen fjerner Apple snart

Vi trodde knapt våre egne øyne når vi startet opp iPad og iPhone-appen «TV English Premium» i helgen.

Oppdatert, 10:54, 23.04.12

Det ser ut til at appen nå fungerer igjen, men at den kun sender britiske «freeview»-kanaler, altså ikke-betal-kanaler.

Hvor lovlig det er å strømme disse til Norge er selvsagt noe usikkert, så man skal ikke se bort i fra at Apple fjerner appen snart. Det er derfor opp til deg om du vil ta sjansen på å bruke 7 kroner på den.

Utrolig app for god til å vare

For appen leverte en haug TV-kanaler til engangsprisen på 7 kroner – også HD-kanaler var inkludert. Høres det for godt ut til å være sant er det ofte det, for ikke å snakke om lovligheten.

Hvordan den slapp gjennom Apples kontrollrutiner vites ikke, men det er ikke første gang sleipe utviklerne lurer seg under radaren.

Ikke mange alternativer

Inkludert var engelske kanaler som BBC Two, Three, Four, BBC HD, og amerikanske: History HD, National Geographic HD, ESPN HD og flere HD-filmkanaler.

Men kun noen timer etter at ca. hele nettet ble gjort oppmerksomme på appen, fungerte den ikke lenger. Det vil si; den startet opp, men viste kun reklame for Futobox. Ikke noe sjokk.

Får kundene de 7 kronene tilbake?

Det var en av to alternativer: enten hadde Apple stoppet den så fort de kunne, eller så var det en scam. Sistnevnte slo altså til, så da får vi se om kundene får pengene tilbake.

Vi tipper Apple holder på dem enn så lenge.

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse