liquidmetal-balls

Annonse


– iPhone 5 med «Liquidmetal» i juni

iPhone-ryktebørsen girer opp til sommeren.

Kommer den allerede i juni?

For mange tror Apple skal lansere en ny iPhone en eller annen gang i år – kanskje på «Worldwide Developers Conference» som går av stabelen i juni. ETnews tror i hvert fall dette er lanserings-måneden, men vi tviler veldig på at de sitter med eksklusiv informasjon vedrørende dette.

Apple lanserte sin nyeste mobil, iPhone 4S, i oktober i gjor, mens iPhone 4 ble lansert i juni på WWDC. Kommer femmern i juni vil det da bare være 9 måneder siden 4S-lanseringen.

Etter iPad «3»-lanseringen er det også naturlig å tro at iPhone 5 ganske enkelt blir hetende «iPhone».

Liquidmetal-ryktet blusser opp igjen

Det ferskeste Liquidmetal-ryktet kommer fra fra koreanske ETNews.com, men det er ikke tatt ut av lufta.

Det er nemlig ikke første gang det har versert rykter om materialet – Apple skaffet nemlig rettighetene til å bruke materialet fra Liquidmetal Technologies helt tilbake i august 2010.

Om det stemmer at Apple går bort fra glass til fordel for det nye materialet (i forbruker-produkter, vel og merke) er sjansen selvsagt veldig stor for iPhone får et helt nytt design.

Samsung med keramisk body?

Ifølge «bransjekilder» ETnews skal ha vært i kontakt med, jobber både Apple og Samsung med helt ny materialtyper, men mens Apple ser ut til å gå for Liquidmetal, skal samme koreanske kilde mene å vite at Samsung skal bruke keramisk materiale.

Begge materialer vil gi fordelen av å levere tynne og lette telefoner, men som samtidig tåler en støyt. Man kan jo ikke si det samme om glass.

Det er ventet at Samsung avslører Galaxy S III under en Galaxy-pressekonferanse 3. mai.

liquidmetal

Kilder:
ETnews
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse