Enkelt og greit: cover-bildet er borte, det samme er Timeline-grensesnittet.

Annonse


Se hva vi har gjort!

Omtrent hver eneste lille endring Facebook gjør er kontroversielt, så når de valgte å endre hele profil-designet ble det selvsagt bråk.

Genial Facebook-utvidelse

Noen liker rett og slett ikke endringer, andre har innearbeidet den game måten å gjøre det på og vil ikke endre bruksmønsteret – eller man synes rett og slett Timeline ikke gir noen god oversikt og ønsker seg tilbake til det gamle designet.

Det er ikke mulig å gå helt tilbake til slik det var før Timeline, men man kommer ganske nærme med noen enkle tweaks. Vær oppmerksom på at følgende bruksanvsining kun gjør Timeline usynlig for deg, ikke for personer som besøker profilen din.

Slik går du frem

1. Besøk denne nettsiden og installer «Sosial Fixer»-utvidelsen til din nettleser (bortsett fra IE er alle nettlesere støttet).

2. Besøk Facebook (om du ikke ser skiftnøkkel-ikonet til venstre for brukernavnet start nettleseren på nytt)

3. Trykk skiftnøkkel-ikonet og velg «Social Fixer Options». Du blir møtt av en veileder, velg en av de to alternativene, det spiller ingen rolle da alt skal deaktiveres uansett.

4. Deaktiver hver eneste boks som er krysset av under alle kategoriene (Popular, Layout, Posts osv.)

5. Trykk Timeline-seksjonen under innstillingene til «Social Fixer»-utvidelsen og aktiver de fire siste boksene.

6. Oppdater Facebook (F5) og se hvor enkel profilen din nå er.

…men det er mer

Følgende funksjoner kan aktiveres manuelt, eller ved å følge veiledningen som dukker opp første gang du har startet utvidelsen, velg det siste oppsettet og du får opp disse boksene som gir deg en enkel forklaring.

Svært plagsomt at Facebook hele tiden går tilbake til Top Stories, men denne utvidelsen fikser det for deg ved å tvinge Facebook til å viste siste nytt.

Til og med temaer er støttet.

Endelig kan du se hvilke «venner» som har dumpa deg.

Gjem app-maset.

Kilde:
Lifehacker

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse