4s-8

Annonse


– Ny iPhone til sommeren

Knapt en dag går uten nye rykter om enten nye iPad- eller iPhone-modeller, og nå er det nettstedet 9to5mac.com som har fått informasjon fra kilder i Foxconn-fabrikkene.

Snart i produksjon?
Deres kilder hevder at flere prototyper av iPhone 5 er i disse dager under testing, og ikke alle disse har identiske spesifikasjoner. Fellestrekket er imidlertid at skjermen er 4 tommer eller litt større, og at de har andre utforminger enn dagens iPhone 4S. Mye tyder med andre ord at Apple gjør klar en mobil med et nytt utseende og større skjerm.

Det er heller ikke snakk om noe «tåre»-design, som det tidligere har gått rykter om, der telefonen er tynnere øverst og blir tykkere nedover. De eksisterende prototypene skal være noe lengre og bredere enn dagens iPhone.

Sommerutgivelse
9to5mac tolker det slik at Apple planlegger å gå tilbake til sommerlanseringene av iPhone, og dermed kommer til å vise iPhone 5 på tilsvarende tidspunkt som i gamle dager (gjerne rundt juni). iPhone 4S ble som kjent lansert i oktober 2011.

I følge 9to5mac er deres kilde den samme som nektet for at iPhone 5 kom til å bli lansert i fjor bare iPhone 4S, noe som jo viste seg å stemme. Så det er grunner for å tro vedkommende.

Det er nok en liten stund til vi vet om dette stemmer eller ikke da.

Kilde:
9to5mac.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse