På CES 2011 dukket det opp et iPad 2-case-design som viste seg å være veldig, veldig likt det endelige produktet. Nå påstår en blogger at han så iPad 3 dagen før årets messe startet.

Annonse


– Jeg har sett iPad 3

Husker du denne rykte-saken fra fredag forrige uke? Nå skal samme mann ha sett iPad 3 og ryktene stemmer med hva han skal ha sett.

Gode kontakter?

iLounges Jeremy Horwitz må ha noen veldig interessante kilder, for forrige uke hadde han masse informasjon vedrørende neste generasjon iPad og nå skal han ha sett selve nettbrettet.

– Jeg kunne ha vist dere et bilde, men det er egentlig ikke noe vits, skriver Horwitz. Vi synes nå likevel han kunne ha knipset et bilde, uansett om han mener det nærmest er umulig å se forskjell på iPad 2 og iPad 3.

– Umulig å se forskjell

Horwitz mener nemlig forskjellene er så minimale at Apple kan komme til å kalle sitt nye nettbrett iPad 2S (A6-brikkesett) eller iPad 2 HD (Retina Display).

Annonse


For iPad 3 skal være det iPhone 4S er i forhold til iPhone 4, altså er det svært, svært små endringer, og: Horwitz tror enheten han så ikke var ny, men trolig produsert for flere måneder siden. Mye kan endre seg i løpet av et halvt år, spesielt hos Apple som er kjent for å endre ting i siste liten.

– Bittelitt tykkere

Som samme mann tidligere har påstått er designet altså veldig likt Apples andre-generasjons-nettbrett, men treern skal være rundt 1 mm. tykkere for å få plass til bedre komponenter. Blant annet skal det være implementert bedre kameraer, men uten blits.

Man skal ikke se bort ifra at Horwitz har sett iPad 3-designet, eller noe veldig likt.

Samme blogg, iLounge, fant nemlig en iPad 2-dummy-case på fjorårets CES, og det viste seg at den var veldig, veldig lik iPad 2 som ble lansert to måneder etter CES 2011. Bare se dette bildet i ITavisens artikkel fra 10. februar i fjor.

Derfor tror nå alle at iPad 3/iPad 2S lanseres innen mars i år.

Kilde:
iLounge

iPad 2-mockupen som dukket opp på CES 2011 i forkant av Apples avduking av iPad 2. Likheten med det endeilge produktet er slående. Apple lekker ikke dette, men det gjør tilbehørs-produsentene.

Apples iPad 2.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse