Mango-33

Annonse


Windows Phone 2012 avslørt

Microsoft har forlengst fått den fine Mango-oppdateringen ut på markedet, og Windows Phone 7 er blitt langt mer funksjonell og elegant.

Nå er det på tide å se fremover, og for få dager siden dukket det opp løs informasjon om hvilke oppdateringer som kommer til WP7 i 2012.

Tango først
Den første har vi tidligere hørt en del om, og denne kalles Tango. Den er imidlertid ikke så spennende for de mer hardbarka entusiastene, da den vil i hovedsak rette seg mot enklere og billigere modeller. Den vil gjøre det mulig å kjøre Windows Phone på telefoner rettet mot nye markeder, noe som selvsagt bør hjelpe Microsoft med flere solgte mobiler.

I følge lekkasjen kommer Tango i løpet av andre kvartal 2012.

Annonse


Mektige Apollo
Den andre store oppdateringen kalles for Apollo, og denne bringer ganske mye spennende med seg. Først og fremst endelig støtte for flerkjerners-prosessorer, NFC-kommunikasjon og skjermer med HD-oppløsning.

Apollo skal være klart i fjerde kvartal 2012. En god stund til, altså.

De lekkede planene stammer imidlertid fra oktober 2011, påpeker nettstedet Windows Power User, og Microsoft kan allerede ha flyttet på lanseringsdatoene. Vi håper egentlig det: Det kan være litt lenge å vente nesten et helt år på Apollo, når andre operativsystemer forlengst støtter tilsvarende funksjonalitet.

Vi følger med.

Kilde:
WMPoweruser

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse