Windows Store i Windows 8.

Annonse


Microsoft bekrefter Windows 8 beta

Så er det endelig offisielt. I februar kommer Windows 8 betaen og derfor må utviklerne, og ikke minst Microsoft, allerede nå gjøre seg klare for Windows Store.

Kommer på tampen av februar

Det tyder på at det er app-butikken som er den store greia å teste i Windows 8-betaen. Microsoft har nemlig frigitt kanskje mye informasjon og ikke minst et videoklipp som demonstrerer programvarebutikken.

Ifølge Neowin.net lander betaen sent i februar, men ingen dato er kjent. Det kommer til å følge med flere gratis-apps i test-versjonen av OSet.

Spennende

Når det gjelder app-utvikling for beta-versjonen kjører Microsoft en invitasjons-politikk, det er derfor et fåtall som får prøve seg i første omgang.

Annonse


Alt om app-butikken hos MSDN.

Windows 8 betaen blir spennende for den representerer i mye større grad hvordan den endelige versjonen av OSet blir enn den svært tidlige utvikler-test-versjonen (Windows 8 Developer Preview) som var tilgjengelig tidligere i år.

Den ble forøvrig lastet ned 3 millioner ganger.

Slik ser Microsoft det

Microsofts visjon for Windows Store:

Windows Store er enkel – enkel å utvikle for, dele med og selge fra
* Windows Store er en rask, elegant fullskjerms Metro designet applikasjon – bygget med HTML5 og JavaScript.

* Windows Store er global. Utviklernes applikasjoner er tilgjengelige i verdensmarkedet og kan dermed selge i 231 markeder i mer enn 100 språk.

Windows 8 representerer en betydelig mulighet for utviklere
* Best økonomi: Windows Store gir gode inntjeningsmuligheter for utviklere med en større andel av fortjenesten på de mest populære applikasjonene.

* Transparente betingelser: Windows Store sikrer en oversiktlig prosess fra opplastning til nedlastning. Med Windows store kan utviklere kjøre de samme tekniske testene som vi kjører før de laster opp applikasjonen, og også holde oversikt på den igjennom hele livssyklusen.

* Fleksibel forretningsmodell: Utviklere kan velge sin egen eller Microsofts transaksjonsservice. Microsoft tar 0% for applikasjonen i transaksjonsgebyr.

* Synlighet: Applikasjonenes tilgjengelighet og synlighet er fremste prioritet i Windows Store med gode oversiktlige lister, prøveperioder og søk.

Kilde:
Microsoft pressemelding
Microsoft

8168.Start Screen - an unmanaged device_2

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse