1ca12_dell-streak-7

Annonse


Dell gir opp enda et Android-nettbrett

Dell ga opp sitt Android-nettbrett Streak 5 i august. Nå har også Streak 7 (Android 3.2) havnet under øksa.

Gir opp Streak 7 også

Dell har ikke gitt noen konkret grunn til hvorfor de ga opp begge nettbrettene, men det er jo naturlig å tro det er grunnet så dårlige salg at det ikke lenger var lønnsomt å tilby disse produktene i hele verden og satse hundre prosent på dem.

Omtrent det eneste nettbrettet igjen i Dells stall er dermed Streak 10, men den er kun tilgjengelig i Kina, selv om Streak 7 blir tilgjengelig også i noen andre deler av verden er det ikke tvil om at Dell nå revurderer sine ambisjoner.

Android sliter på nettbrett

Android har ikke riktig funnet formen sin i nettbrett-markedet som fortsatt domineres totalt av iPad, men Google og deres maskinvare-partnere håper selvsagt at nylig lanserte Android 4.0 blir en del av løsningen.

Annonse


– Vi er forpliktet

Det er ikke mye annet enn «corporate speak» å hente i Dells pressemelding. Det blir spennende å se om selskapet har lyst å starte på nytt med Android 4.0 eller om løpet er kjørt, i hvert fall for denne gang (trolig blir Dell Windows 8 nettbrett-partner).

«Dell er fortsatt forpliktet til mobilitets-markedet og fortsetter å selge produkter her og i andre deler av verden. Streak 7 leverte en unik opplevelse for kunder som ønsket en større skjerm-størrelse og friheten av å være knyttet til deres personlige og faglige innhold i farten.

Den fortsetter å være tilgjengelig i mange markeder gjennom detaljhandelen, distributører og transportør-partnere som Optus i Australia.»

Kilder:
Engadget
Dell

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse