nokialumia800

Annonse


Er det disse Nokia skal vise i dag?

Nokia World-konferansen går av stabelen senere i dag. Det er klart at vi kommer til å se de første Windows Phone-baserte mobilene til selskapet, og nå ser det ut til at de siste hemmelighetene er blitt lekket.

To, eller flere?
I følge lekket pressemateriale er det i alle fall to mobiler som kommer til å bli vist frem. Disse skal hete Lumia 800 og 710, og 800-modellen er den vi har sett mye til i det siste. Altså basert på det flotte chassiset til N9, men med Windows Phone og de tre knappene som hører sammen med operativsystemet.

710 skal være en enklere modell, med mindre skjerm og litt mindre sexy utseende.

nokialumia710
(Ill.: WinRumors)

Mer Symbian?
Ikke nok med det – det hevdes at en ny Symbian-telefon med QWERTY-tastatur også vil annonseres, antakeligvis på den rimeligere enden av prisskalaen.

Annonse


Det blir spennende å se om flere mobiler enn disse faktisk blir kunngjort. Vi følger selvsagt med.

Kilder:
WinRumors
Engadget

Annonse