iPhone 4S er nå tilgjengelig i Norge, men det kan tenkes den nye mobilen leverer svært dårlig batterilevetid. Heldigvis er det lett å fikse på.

Annonse


Denne satte rekord

Analytikere og bransje-vitere som trodde iPhone 4S ikke hadde nok forbedringer til å trekke til seg kunder blir nødt til å innrømme at de tok feil.

Apple satte rekord

For i en pressemelding skryter Apple at de i lanseringshelgen, altså helgen som var, solgte utrolige 4 millioner eksemplarer av deres nyeste iPhone med A5 CPU, Siri og forbedret 8MP-kamera.

«iPhone 4S har fått en god start med mer enn fire millioner solgte i sin første helg. Det er det meste noensinne for en mobil og mer enn dobbelt så mye som i iPhone 4 åpningshelgen», forklarer Philip Schiller pressmeldingen. Schiller er markedssjef for selskapet.

Les også: Utvikler Siri til iPhone 4 og iPad 2.

Annonse


Lansert i 7 land

Enda er ikke telefonen på langt nær lansert i hele verden, men ble lansert først i en rekke store land: USA, Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Japan og Storbritannia.

28. oktober får Norge mobilen sammen med 22 andre land. I slutten av året lover Apple at 70 land til får tilgang til telefonen.

Hverken norsk pris, eller dato for når forhåndsbestillingen starter, er kjent.

Kilde:
Apple

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse