Mark Zuckerberg kan glede seg over utrolige tall.

Annonse


Nå er en helt ny Facebook-funksjon lansert

Selv om Facebook og Twitter er forskjellige tjenester er de definitivt i hverandres univers hva angår sosiale nettmedier.

Lenk Facebooken din til Twitter

Det er derfor litt overraskende at BBC nå melder at Facebook-medlemmer snart vil kunne bruke Twitter fra verdens største sosiale netttjeneste.

Det er utviklere som skal ha fått skrivet fra Facebook om å gjøre seg klare til lansering. Det skal nemlig bli mulig å lenke til Twitter for alle fra Facebook, noe som kun var mulig for side-administratorer tidligere.

Tar de knekken på Twitter?

Facebook nevnte funksjonen i konteksten at Zuckerberg og hans selskap skal lansere en følge-funksjon, mye likt slik Twitter er bygget på, men istedenfor «followers» er den døpt «subscriptions».

Annonse


De som følger en Facebook-side, og nå altså snart en profil, vil automatisk bli informert om eieren publiserer innhold de har merket som offentlig.

Avsløres allerede på torsdag?

Abonnement-funksjonen gjør det i teorien mulig å se alle de offentlige aktiviteten til de 750 millionene Facebook-brukere. Trolig blir funksjonen avduket på Facebooks F8-utviklerkonferanse som går av stabelen 22. september, altså torsdag denne uken.

Den nye funksjonen er selskapets et svar på en Twitter-funksjon som gjør det mulig å twitre direkte til en Facebook-konto.

Oppdatert, 10:40, 20.09.11:

«Subscriptions» er nå rullet ut til mange Facebook-brukere og holder deg oppdatert i sanntid om hva dine venner foretar seg.

Kilde:
BBC

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse