Lekkasje-bilder som dette vil Apple nå ha en slutt på. Derfor ansetter de egen sikkerhetsekspert som skal passe på de ansatte.

Annonse


Slik skal Apple stoppe lekkasjene

Torsdag i forrige uke ble det kjent at Apple etter all sannsynlighet nok en gang har glemt igjen en kommende iPhone på en bar.

Egen ekspert
Akkurat det samme skjedde i forbindelse med iPhone 4-lanseringen, og nå er det altså iPhone 5 som trolig har kommet på avveie.

Nå er Apple grundig lei. Derfor søker de nå etter en egen sikkerhetsekspert som skal ha ansvar for at nye produkter ikke havner på fremmede hender.

I en jobbannonse søker Apple etter det de kaller en sjef for sikkerhet i forbindelse med nye produkter (Manager, New Product Security).

Annonse


Skal beregne risiko
Den nye sikkerhetssjefen skal ikke bare fotfølge Apple-ansatte som vil ut og ta seg en øl med en ny iPhone eller iPad i jakkelomma.

Nei, han eller hun skal også være med på planleggingen for sikkerhetsstrategier i selskapet, spesielt med tanke på å holde bedriftshemmeligheter innomhus.

«Kandidaten vil være ansvarlig for å beskytte og beregne risikoen når det gjelder Apple ikke-lanserte produkter og relatert intellektuell eiendom», heter det blant annet i annonsen.

Kilde:
CNet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse