iphone5-3

Annonse


Slik kan iPhone 5 bli

Hvordan blir iPhone 5? Rent ytelsesmessig er det ikke tvil om at den får A5-brikken, men langt mer usikkert er designet. Beholdes fjerde generasjons iPhone-design eller har Apple tegnet noe nytt med et større panel og en ny hjem-knapp med berøring?

Nytt design for å unngå ny antennagate?

For det gikk ikke så bra forrige gang Apple skulle lansere ny iPhone, men de problemene har de fleste for lengst glemt, for iPhone 4 selger som bare det. Faktisk har mobilen ført Apple til topps i smartphone-kategorien i USA.

Som vanlig: Ryktene om neste generasjon går på større skjerm med Retina Display, kjappere CPU og GPU (Apple A5) og ikke minst et slankere design.

Laget proff-mockup fra tilbehør

Det har dukket opp mange deksler flere produsenter hevder å være basert på Apples iPhone 5-mål og design. Basert på dette har MacRumors gitt CiccareseDesign i oppdrag å lage en grafisk mockup.

Annonse


Det som er interessant er hvor sjokkerende lik mockupen er The Next’s tilbake i april i år.

Dette kan være målene

Også den hadde et panel som går helt ut i kantene på telefonen og en ny hjem-knapp med berøring og fysisk trykk. Det er ikke vanskelig å se at de to er svært like.

Den nye mockupen har et 4″-panel med samme oppløsning som iPhone 4, men vi skal huske at Jobs tidligere har mobbet mobiler med store skjermer og mener de blir for klumpete og uhåndterlige og mener Jobs dette fortsatt blir det i hvert fall ikke snakk om en 4.3″-mobil.

Mål fra ny mockup:

4.33″ x 2.36″ x .27″ på topp og .21″ på bunn.

For sammenligning, iPhone 4-målene:

4.5″ x 2.31″ x .37″

Altså er det nye designet kortere, men bredere og tynnere.

Kilde:
MacRumors

iphone5-4-1
(Ill.: MacRumors.com)
Dette er en eldre mockup fra This Is My Next i april i år. Mockupen ble laget ved hjelp av informasjon fra en eller flere anonyme kilder.
(Ill.: This Is My Next)
iphone5-3
(Ill.: MacRumors.com)
iphone5-11
(Ill.: MacRumors.com)

Annonse