ipad_artikkel_43853a

Annonse


– Proff-iPad kommer

Apple kommer med en proff-utgave av iPad2 med langt bedre skjerm, HD-kamera både foran og bak og mulighet til å oppgradere hardware stykkevis.

– Produksjon om kort tid
Det hevder analytikeren Ashok Kumar i selskapet Rodman & Renshaw. Kumar hevder han har sikre kilder innen detaljhandelen som kan bekrefte at modellen er nær forestående.

Ifølge analytikeren setter kinesiske Foxconn (Hon Hai) i gang med produksjonen om kort tid.

Holdes hemmelig
Apple skal ha holdt den nye modellen hemmelig for ikke å ødelegge salget av den eksisterende iPad 2, som ble lansert den 2. mars i år.

Annonse
Den nye proff-utgaven er først og fremst beregnet på mediefolk og andre som har behov for en håndholdt enhet som kan løse oppgaver på farten.

Langt høyere ytelse
Ytelsen skal væra langt høyere enn dagens iPad. Og kameraet skal være så bra at det kan brukes både til video og stillbilder i halvprofesjonelt øyemed, for eksempel av nettjournalister i felten.

Mange ønsker seg en skjerm med bedre oppløsning. Det får de altså np, skal vi tro ryktene.

Kan skifte moduler
Samtidig vil den nye iPad ha utskiftbare deler, slik at man i likhet med PC og Mac kan oppgradere etter behov. For eksempel skal 3G-delen kunne skiftes ut med en 4G/LT-modul, slik at man kan ta i bruk det nye høyhastighets-mobilnettet når det kommer.

Proff-iPad-en er selvsagt optimalisert for iOS5, som er ventet til høsten.

Ikke ny generasjon
Analytikeren understreker at de tikke dreier seg om en ny generasjon iPad, men en mellom-modell som skal dekke et bestemt behov.

De nye iPad-ene er ikke ventet før til våren.

Kilde:
CNet News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse