Microsoft lekket socl.com (var det virkelig ved en feiltagelse), lukket påloggingsnettsiden og skriver at det ikke er noe interessant på samme URL istedenfor å lukke hele siden.

Annonse


– Det er ingenting å se her, vi lover

Muligens går ikke Facebook-integrerte home.live.com like bra som Microsoft hadde håpet på. Skal de nå lansere en helt ny tjeneste?

Lekket socl.com

Microsoft har investert noen prosenter i Facebook, men har utover dette ikke satset på egenutvikling av sosiale nettverk, men valgt å integrere Facebook og Twitter i sine egne produkter og tjenester, som Windows Phone, Windows Live og home.live.com.

Det ser ut som dette også er filosofien bak Tulalip, et prosjekt som testes internt hos selskapet og som frem til nå var helt ukjent.

Testes internt

Så hva er det? Kun et intern-eksperiment for de ansatte, noe som aldri vil se dagens lys, eller kanskje deler av det brukes i en kommende sosial satsing.

Annonse


Legg forøvrig merke til Facebook og Twitter-innloggingsknappene. Liten tvil om tjenesten nok kobler opp mot de to store og etablerte i markedet.

En Google+-utfordrer?

Microsoft har lite å si om glippen rent bortsett fra at det ikke var meningen offentligheten skulle se dette (?).

Interessant er det at selskapet ikke vil avsløre hvilket team som jobber med prosjektet, at URLen er ganske attraktiv og at man fortsatt, på socl.com kan lese at her, her er det ingenting spennende.

Man får liksom følelsen av at de skriker «det er ingenting å se her»:

«Socl.com er et internt desing-prosjekt fra et team hos Microsoft Research som ved en feil ble publisert på nett. Vi mente det ikke, helt ærlig.»

Kilde:
Neowin.net

Microsoft lekket socl.com (var det virkelig ved en feiltagelse), lukket påloggingsnettsiden og skriver at det ikke er noe interessant på samme URL istedenfor å lukke hele siden.

Vi skjønner Microsoft, det er virkelig ingenting å se her og socl.com er en helt uinteressant URL.

Annonse