Nå gjør vi det enda enklere å dele våre artikler på ditt favoritt-nettverk.

Annonse


Se, nå har ITavisen.no +1

Vi i ITavisen.no-redaksjonen liker å dele og vi liker at dere deler det vi deler med dere (puh…).

Alt er flyttet ned

Derfor har vi nå innført en fin liten rad nederst i artiklene som gjør det enkelt å dele artiklene våre med kjente og kjære.

Vi har byttet ut «Facebook Share» og «Twitter Share» som før var å finne på toppen av artikkelen, ned, slik at du kan trykke «Like» eller «+1» (du finner dine +1 under Google+-profilen og +1) når du har lest saken og funnet ut om du faktisk liker den.

Obs: Det er for tiden noen tekniske utfordringer i forhold til Facebook Likes. Facebook har nemlig endret måten knappen fungerer noe som medfører en noe ustabil tjeneste. Vi er på saken.

Annonse
Inviter venner og kjente

Fordelen med Facebook Like og Google +1 er at man trenger kun å trykke en gang og delinga er gjort. Twitter krever faktisk to klikk, men det er lagt opp slik at URLen til den saken du er i automatisk legges inn.

Vi håper du opplever en nytteverdi av Facebook Likes, Twitter Share (rett til høyre for +1) og ikke minst den ferske +1-knappen. Vi er en av de første større IT-nettsidene, om ikke de første, til å benytte oss av Googles deleknapp som er integrert i Google+.

Ha en fortsatt god sommer og ikke glem å inviter alle dere kjenner til Google+ nå som invitasjons-systemet er tilbake.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse