obj.phpi

Annonse


Nå kan du prøve nye Windows Phone

En beta-versjon av Mango-oppdateringen til Windows Phone 7 har lekket på nett.

Installeres på eget ansvar

Den svært enkle prosedyren for hvordan man oppdaterer til en utvikler-test av stor-oppdateringen har lekket på nett.

Undertegnende kan bekrefte at oppdateringen fungerer som smurt på Samsung Omnia 7, men ITavisen.no tar intet ansvar for feil eller permanent skade på din mobil om du utfører oppgraderingen.

Husk også at garantien din ryker og du er nødt til å ta backup om du prøver deg på dette og husk at Zune-programvaren ikke skal kjøre når du kjører update.bat-programmet.

Annonse


Dette gjør du

Det eneste du trenger er Windows Support Tool (32 bit, 64 bit), det ikke-offisielle oppdateringsprogrammet og litt tålmodighet.

Ta backup…

Oppdatert, 17:17, 04.07.11:

Vi har blitt gjort oppmerksomme på en feil i gjenopprettingsfunksjonen som er bakt inn i programmet som oppdatere Windows Phone 7-mobiler til Mango-testversjon. Vi anbefaler alle derfor å bruke dette backup-programmet.

Det anbelales selvsagt også å ta backup. Det gjøres enten med samme program som oppdaterer for deg, eller dette dedikerte backup-programmet, heller ikke det er laget av Microsoft.

Når du har oppdatert noe som tar ganske lang tid, også når mobilen tar omstart, så smør deg med tålmodighet og ikke rør telefon eller Zune. Når alt er gjort last ned Zune beta (filnavn: MangoB2-ZuneClient.zip) slik at du kan synkronisere musikk og film.

Vi mener det: Ta backup!

Det er svært viktig å ta backup av mobilen med NoDo-oppdateirngen på plass, for ifølge Microsoft blir dette den eneste mulige oppgraderings-veien når Mango-oppdateringen offisielt er sluppet.

Igjen: Du kan ikke oppdatere fra Mango beta til den endelige Mango-oppdateringen som lanseres i Norge til høsten. Når Mango er offisielt lansert må du gjenopprette til backupen du lagde med verkrøyene nevnt lenger opp i artikkelen.

Mye snacks i 7.5

Tør du likevel ta sjansen (ikke si vi ikke har advart deg) får du en rekke godbiter i denne test-versjonen, blant annet norsk tastatur som vi virkelig har savnet, for ikke å snakke om multitasking, nye Facebook-klient med Push-advarsler og mange, mange andre forbedringer som finnes i Windows Phone 7.5.

Kilde:
Windowsphonehacker

Et lite batch-program sørger for å oppdatere telefonen din til Mango.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse