images

Annonse


– Nå jobber han for Facebook

Geohot er kjent for å hacke iOS og var den første som publiserte Sonys rot-nøkler til Playstation 3, noe som til slutt endte med Sony-forlik.

Jobb hos Facebook?

Nå ser det ut til at George Hotz har valgt en langt mer tradisjonelt yrke. Hotz skal ha sikret seg jobben i verdens største sosiale nettverk allerede i mai, men sa ingenting på sin Facebook-side (som Gabe Rivera hos Techmeme skal ha fått tilgang til) før 17. juni.

22. juni skal han ha skrevet følgende på sin Facebook-profil:

«Facebook er et helt utrolig sted å jobbe… første hackathon er slutt».

Annonse


Stoppet bloggingen

Etter forliket med Sony ble det fort stille fra Hotz, kun noen få blogg-innlegg ble skrevet, men så har det vært helt stille fra kjendishackeren som har vært en plage for storselskap som Apple og Sony.

Hotz var en av de første, om ikke den aller første, som lanserte sin egen firmware til Sonys spillkonsoll Playstation 3, men jailbreak-firmwaren gjorde det ikke mulig å starte piratspill. Det var funksjonalitet andre hackere implementerte basert på Hotz’ publisering av rot-nøklene til konsollen.

– Vil ikke lenger hacke iPad 2

Hacker Joshua Hill (P0sixninja) er medlem av Chronic-Dev Team (utviklerne av greenpois0n). Han skal ha utfordret Hotz til å hacke iPad 2, en utfordring Hotz først skal ha takket ja til, for senere å trekke seg.

Ikke så rart han ikke lenger vil hacke iPad 2. Arbeidsgiveren hans skal nemlig være godt i gang med utviklingen av en Facebook-app til iPad.

Hør Hill snakke om iPad 2-hackingen og Hotz’ Facebook-jobb:

Kilde:
Techunwrapped

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse