Det kommer trolig aldri noen Facebook iPad App. Tr

Annonse


– Dette er Facebooks stor-satsing

Google, Apple og Amazon har entret musikk-markedet, men Facebook har ingenting… enda.

Samarbeider allerede med Spotify

Dette ryktet er ikke så veldig overraskende og vi vet ikke hvor mye hold det er i det, men GigaOM hevder å vite at ikke bare skal Facebook samarbeide enda tettere med Spotify i tiden fremover, men også lansere sin egen musikk-tjeneste.

Facebook skal ikke tilby deg musikk-streaming, men gjøre det lettere å knytte slike tjenester til din Facebook-profil.

Kommer Facebook Music?

Ryktet går ut på at Facebook skal integrere en ny knapp, samme sted du finner «Games», «Pages», «Friends» og «Groups» osv. De skal ha døpt den «Music». Music-ikonet dukker opp om du har hørt på musikk via en av Facebooks musikk-partnere.

Annonse


Facebook Connect skal brukes til å styre musikken på din Facebook-profilen, mens musikken, som sagt, streames fra en av Facebooks partnere.

Kobles tett mot dine venner

Music-funksjonen vil også inneholde musikk-statistikk inkludert hvilke låter du har hørt mest på. I tillegg til følgende ryktede funksjoner i «Music Dashboard»:

* Musikk-notifikasjoner fra venner.
* Musikk-anbefalinger fra venner.
* Topp-låter fra venner.
* Topp-album fra venner med plate-cover.
* Det siste vennene dine har hørt på.
* Øverst på høyre side på Facebook-forsiden integreres det en “Hva skjer nå”-ticker som henter informasjon fra ditt musikknettverk.

Vi synes ryktet høres sannsynlig ut og passer selskapets strategi der fokuset selvsagt er på det sosiale aspektet ved musikk-lytting.

Ikke minst Apples flopp, Ping, baner vei for Facebook.

Kilde:
GigaOM

Annonse