Facebook-politiet skyter først.

Annonse


Facebook bannlyste Zuckerberg

I følge Mark Zuckerberg, en advokat i amerikanske Indianapolis, er Facebook umulige å ha med å gjøre hvis man er så uheldig og har et navn Facebook synes det er vanskelig å forholde seg til. Som for eksempel samme navn som selskapets grunnlegger.

Bevis
Zuckerberg brukte fire måneder på å sende fødselsattester og andre bevis på sin identitet til Facebook, og først etter å ha sendt et brev med noe truende innhold (han er tross alt advokat), fikk han lov til å opprette en konto.

Han fikk da bruke denne kontoen sin i to år, uforstyrret, frem til nå på mandag. Da ble kontoen plutselig deaktivert igjen, grunnet «falsk identitet».

Vrient
Zuckerberg forteller i et intervju med den lokale TV-stasjonen at selskapet er utrolig vanskelig å forholde seg til i sånne situasjoner, og det er knapt mulig å få tak i noen direkte.

Annonse


Det er ikke noe nytt – det eksisterer flere eksempler på at Facebook stenger kontoer, gir lite informasjon, og gjør det vanskelig å få dem reaktivert igjen. Det høyt respekterte teknologinettstedet Ars Technica opplevde noe tilsvarende for få uker siden.

Kilde:
WISHTV

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse