Hopp til navigasjon Hopp til innhold
mango

Satser alt på «Mango»

Microsoft skal vise nyoppusset Windows Phone.

Windows Phone 7 har allerede hatt sine oppturer og nedturer – det er et veldig flott system som vi liker å bruke, men det har noen mangler. Og mye tyder på at det ikke selger spesielt godt.

Mer om Mango
Nå skal Microsoft likevel gire opp satsningen et par hakk, og inviterer nå verdenspressen til en sniktitt på nye funksjoner – også kjent som «Mango»-oppdateringen. Mango skal inneholde multitasking, ny nettleser, en rekke Bing-forbedringer og diverse andre nyheter, og selv om mye av dette er kjent fra før, vil Microsoft tydeligvis gjøre flere nyvinninger offisielle.

Info om to uker
Eventet der alt skal avsløres foregår i New York og London den 24. mai, og det blir spennende å følge med på. Det er også oppsiktsvekkende at tallet «7» ikke lenger brukes i de offisielle materialene til Microsoft, noe som kan tyde på at det gjøres endringer i brandingen av OSet.

Vi kommer selvsagt tilbake med alle nyhetene om Mango.

Kilder:
Engadget
WinRumors

Stikkord: Mobil, windows phone 7