android30_05

Annonse


Dette er Android 3.0

Plutselig har Google lagt ut den første videoen som offisielt kunngjør Android 3.0, også kjent som Honeycomb. Selskapet legger en del fakta på bordet: Det ser ut til at Honeycomb vil kun være tilgjengelig for tablets, og ikke slippes til smarttelefoner.

Penere og elegant
Vi ser også mange glimt av et nytt design, og det hele ser langt mer stilig og gjennomtenkt ut enn hva som er kjent fra tradisjonelle versjoner av operativsystemet. Vi ser Googles butikk for e-bøker, Gmail, nettleser, de nye Google-kartene, nytt grensesnitt for YouTube og videochat.

Videoen nevner ikke veldig mye om tilgjengelighet og lansering, så vi ser frem til å høre mer – det virker som om den ble lagt ut litt for tidlig, ved en feiltagelse, men den er helt klart offisiell. I mellomtiden kan du sjekke ut videoen her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse