LG-Optimus-2X

Annonse


Verdens råeste mobil til Norge

LGs Optimus 2X ble offisielt kunngjort før jul, og er den kraftigste telefonen som kommer i nærmeste fremtid. Den har en tokjerners prosessor (Tegra 2), noe som blant annet innebærer at den kan ta opp video i 1080p, samt vise video i tilsvarende kvalitet.

Superrask
Dessuten betyr teknologien også at alle applikasjoner startes lynraskt og at nettsidene tegnes opp enda kjappere. Mobilen kan også kobles til en TV via HDMI, og utover dette har Optimus 2X en fire tommers skjerm og kamera med åtte megapiksler.

Den vil kjøre Android 2.2 ved lansering, og oppgraderes til 2.3 innen kort tid.

Rundt hjørnet
I dag bekrefter altså LG i en pressemelding av Optimus 2X vil være å finne i norske butikker i slutten av februar, og den veiledende prisen vil ligge på 4.900 kroner.

Annonse


Vi kommer med førsteinntrykk av den lovende telefonen i løpet av kort tid.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse