obj.phpi

Annonse


Piratreir på vei tilbake?

Newzbin gikk på et sviende nederlag i retten og har nå bøter på 6.5 millioner kroner å betale, men i kjent hackerstil er neppe historien ferdigskrevet.

– Newzbin ble hacket

Det spekuleres nå nemlig i at Newzbin, før de måtte stenge, ble hacket og at databasekoden nå er i hendene på folk som ønsker å starte opp tjenesten igjen.

Kildekode fra indeksseringstjenesten skal være i hendene på en av disse hackerne ifølge bloggen deepsharer.wordpress.com som Newzbin.com nå lenker til.

Kommer trolig tilbake

Koden skal være verifisert som ekte av Newzbins tidligere administrator, Caesium. Det er med andre ord svært sannsynlig at en eller annen utgave av Newzbin.com dukker opp igjen på et annet domene.

Annonse


Gruppen som nå vil stable tjenesten på beina igjen kaller seg Newzbin2 og har følgende melding:

«Good news: we are Newzbin Two, and we have glad tidings: NEWZBIN IS BACK! and we are the new management. The crew got most of the original Newzbin source code and the main databases. We loved it too much to let it die», forklarer hackerne i en melding til tidligere Newzbin-medlemmer. De skal ha klart å kontakte tidligere medlemmer fordi de også hacket medlemsdatabasen.

Hackerne påstår de snart er i mål: «We are nearly there but it is very complicated. We reckon we’ll up very soon».

Kilder:
Deepsharer
TorrentFreak

Annonse