Vollvik har grunn til å glise. iPad solgte mer på lanseringsdagen i statene enn den første iPhonen gjorde. Også i Norge ser interessen ut til å være enorm.

Annonse


Vollvik: – Ja, de er svindyre

Den norske mobiloperatøren Ludo, startet av Chess-gründer Idar Vollvik har tjuvstartet iPad-salget.

Svindyre iPads

På ludostore.no selger selskapet tre utgaver: 16 (7490 kroner), 32 (8490 kroner) og 64GB (9490 kroner). Alle prisene inkluderer moms og er rene WiFi-modeller uten 3G. I USA koster en 16GB iPad WiFi 3000 kroner.

Vollvik opplyser at de har full garanti.

iPads allerede på Finn

På Twitter innrømmer Vollvik at iPadene er «svindyre» og at selskapet får inn et nytt parti senere som ifølge ham selv kommer til å koste enda mer.

Annonse


Det er ikke bare Ludo som har startet salget. Også på annonsetorget Finn.no er det flere iPads til salgs, fra rundt 5500 kroner for 16GB WiFi. Altså langt billigere enn hva Ludo kan tilby.

Det har på det nåværende tidspunkt ikke lykkes ITavisen.no å komme i kontakt med Vollvik.

Oppdatert:

Vollvik forsvarer den høye prisen på Twitter: «En del reaksjoner på at Ipad er dyrt.. Ja, de er svindyre!!!, men det er ikke vi som tjener pengene…… vi handerl via distributører..»

Til ITavisen.no kan Vollvik opplyse at Ludo bytter iPads med garantifeil og at iPadene har æ, ø og å-programvaretastatur. Erik Windahl Olsen, sjef for Webhuset opplyser via Twitter at æ, ø og å er tilgjengelig som spesialtegn ved å holde inne A, O eller E.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse