Annonse


Dette er iPad

I og med at iPads lansering er rett rundt hjørnet, er Apple i full gang med sin markedsføringskampanje for enheten.

Nå har selskapet lagt ut et fint utvalg av meget offisielle og sterile videoer som i detalj viser hvordan de aller fleste applikasjoner vil fungere på iPad. Da snakker vi altså om de offisielle iPad-applikasjonene som følger med.

Alt forklart
Nå kan du altså få en rimelig god innføring i e-post-funksjonene, hvordan nettleseren føles, hvordan man blar gjennom bilder eller ser på YouTube.

Videoene er altså det nest beste til å faktisk holde en iPad i hendene, har du tanker om å skaffe deg en slik en, vil du helt sikkert sjekke ut klippene. Det er faktisk et par ting vi lærte om grensesnittet vi ikke visste fra før.

Se alle videoene her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse