Store deler av handlingen foregår på IRC som også blant virkelighetens topp-pirater er kommunikasjonsmåten de foretrekker.

Annonse


Thriller fra fildelingsmiljøet

Scenen er en fellesbetegnelse for piratgrupper som er først til å skaffe det nyeste og distribuere det på nett.

Spenningsserie om pirater

Filmer, spill og TV-serier lastes som regel ikke direkte opp til piratebay.org (om det da ikke er en dedikert P2P-gruppe som leverer piratvaren) eller lignende sider.

Før dette innholdet havner på offentlige trackere er det å finne på hemmelige FTP-servere eid av piratgrupper innen scenen med en svært strenge krav til kunnskap, integritet og ikke minst båndbredde.

Last ned her

The Scene er en fiksjonsserie om personene i den fiktive piratgruppen «CPX» ledet av Brian Sandro. Jun Group Productions LLC som står bak serien hevder hundretisener har lastet ned hver eneste episode i over 70 land. Selv om handlingen er oppdiktet ligger det ifølge selskapet mye forskning bak for å gjøre den så autentisk som mulig.

Annonse


Piratmiljøet er svært kompetitiv. Det gjelder å være først ute med de hotteste filmene, spillene og seriene. Dette kommer frem i episode 1 der piraten med kallenavnet «Drosan» er nervøs fordi gruppen hans var seks timer for seint med en DVD-rip.

The Scene er helt gratis og distribueres under Creative Commons. Last ned eller stream her eller her.

Les mer om piratenes hemmelige skjulested og ITavisens intervju med en topp-pirat.

Kilde:
Welcometothescene