N900

Annonse


Nokias supermobil på vei

Nokias N900 er blant de aller mest interessante telefonene fra den finske giganten. Den Linuxbaserte mobilen har en enorm skjerm og et operativsystem som skal mest mulig etterligne opplevelsen av å jobbe på en PC. Oppgaver som nettsurfing føles langt mer naturlige enn på noen andre mobiltelefoner, blant annet.

Rett rundt hjørnet
I dag melder Nokia i Norge at N900 er på vei ut i butikkene, noe som betyr at ventetiden er over. Hyggelig, siden telefonen ble utsatt i forhold til opprinnelig lanseringsdato.

Selskapet oppgir ikke noe 100% nøyaktig slippdato, men N900 skal være å få kjøpt i løpet av november. Prisen skal ligge på 500 euro uten abonnement, som altså tilsvarer litt over 4.000 kroner. Selv om vi merker at diverse nettbutikker opererer med priser nærmere 5.000 kroner.

Vi venter på vårt testeksemplar, og kommer tilbake med anmeldelse av telefonen så snart som mulig.