Angrepene fra selskap ansatt av underholdningsbransjen er i beste fall et svært lite hinder for piratene.

Annonse


– Angrep på pirater nytteløst

Angrepene fra selskap ansatt av underholdningsbransjen er i beste fall et svært lite hinder for piratene.Trolig er det omtrent umulig å stoppe deling av piratmeriale med bittorrent-teknologi. Det kommer frem i en rapport fra forskere ved New York universitet.

Nytteløs kamp?

RIAA og MPAA betaler selskap som MediaDefender millioner av dollar for å prøve å stoppe fildelingen på nettet. Selskapet som MediaDefender legger ut fakede-piratfiler og nedlastinger som er ubrukelige.

Ifølge rapporten «Measurement and mitigation of BitTorrent leecher attacks» kunne underholdningsbransjen like gjerne brukt pengene på noe annet. Piratene merker nemlig ikke noe til dette.

Piratene fortsetter fildelingen

Angrepene mot piratene som deler via bittorrent stopper i verste fall nedlasting med noen minutter og ofte merkes ikke dette av nedlasterne i det hele tatt.

Annonse
Selskapene som prøver å gjøre det vanskelig for piratene bruker såkalte hash fails-angrep og tilkoblings-angrep.

Bittorrent-programmene lurer antipiratene

Sistnevnte angrep går ut på å bruke opp så mange TCP-koblinger som mulig for å gjøre det umulig for piratene å koble seg til de ekte delerne av piratmaterialet.

Det gjør det ikke lettere for MPAA, RIAA og antipirat-selskapene å sette kjepper i hjulene til piratene når populære bittorrent-program som Vuze (tidligere Azureus) har innebygget funksjonalitet som stopper slike angrep.

Kilde:
Scitechbits

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse