Dette er faktisk en meny fra Windows Mobile 6.5.

Annonse


Windows Mobile 6.5 slaktes

Dette er faktisk en meny fra Windows Mobile 6.5.I dag lanseres Windows Mobile 6.5. Et mobil-operaivsystem selv Microsoft sjefen er flau over.

Hvorfor 6.5?

Hvorfor Microsoft ikke lanserte Windows Mobile 7 samtidig med Windows 7 og bare glemte 6.5 er usikkert og vil nok forbli et mysterium, men nå er det her og det er testet.

Engadget og Gizmodo er to nettsteder med svært god kompetanse innen mobiler og mobil-OS. Skal vi tro de to testene er Windows Mobile 6.5 en katastrofe og en flopp.

– Ingen unnskyldning

Gizmodo avslører hva de mener om OSet allerede i overskriften: «Windows Mobile 6.5 Review: There’s No Excuse For This» og de har lite positivt å si utover at start-menyen ihvertfall ser ut som den er fra i år.

Annonse


Nettleseren er nå akkseptabel, et hakk opp fra grusomt i tidligere versjoner av Windows Mobile, mener Gizmodo som heller ikke kan begripe hvorfor nettleseren i Zune HD er bedre enn i Windows Mobile 6.5. Nettsiden mener at hovedproblemet med 6.5 er at det i hovedsak er 6.0 og 6.1 i bunn og at modifiserte versjoner av brukergrensesnittet som HTC har gjort i en årrekke er langt bedre enn 6.5.

– Vinner ingen brukere

At det også minner anmelderen om Microsoft-OSet Windows for Workgroups fra høsten 1992 er heller ikke noe som kan anses som positivt.

Engadget beskriver det hele slik: «For å si det enkelt vil ikke 6.5 kapre noen brukere til sin plattform selv om den kraftige maskinvaren kanskje vil lokke noen». Teknobloggen mener 6.5 er et OS som har blitt teipet for å henge sammen, men at det går opp i sømmene.

De er med andre ord enige i Steve Ballmer som sa følgende: «Dette vil aldri hende igjen. Vi har pumpet inn nytt talent».

Også ZDnet har testet OSet og konkluderer likt.

Kilder:
Gizmodo
Engadget