Steve Ballmer har grunn til å glede seg over gode Kina-tall for Windows Phone.

Annonse


Rykte: Microsoft-mobiler neste år

Dette kan være Microsofts nye mobil Turtle som de i lager i samarbeid med Sharp.
(Ill.: 9to5mac)
Ryktene om at det kommer mobiler med Microsoft-logoen på nekter å dø.

Er de snart klare?

Project Pink skal være kodenavnet for ikke bare Microsoft-programvare til mobilen (Windows Mobile OS) men også maskinvare (mobiler) og tjenester (Zune). Flere av Microsofts viktigste mobil-partnere (HTC og LG) får et stadig tettere forhold til Google Android.

«Zune HD er en strålende PMP, men det hadde vært en mobil som hadde gitt hakeslepp», skrev Gizmodo i en test av spilleren. Det er tydelig at Microsoft er på riktig vei hva gjelder design og brukergrensesnitt men de har enn så lenge valgt å ikke designe maskinvare selv.

Mobil-samarbeid med Sharp?

Det ryktes nå at Microsoft samarbeider med Sharp om å levere Microsoft-mobiler i slide-formfaktor. To modeller (Turtle og Pure) skal angivelig være på vei.

Annonse


Det ryktes at disse to mobilene skal vises frem første gang på CES i januar 2010. Det er likevel sånn at Windows Mobile 7 nok ikke er ferdig før sent i 2010. Dermed blir mobilene trolig ikke tilgjengelig før dette. Det hadde vært veldig rart at de lanserte dem med Mobile 6.5 når 7.0 tross alt er ganske nærme.

Det høres ikke usannsynlig ut. Både Android og iPhone ble vist frem hendholdsvis ett år og et halvt år før butikklansering.

Kilder:
9to5mac
Endaget

Annonse