iphone3gs_37051d

Annonse


Se den flotte iPhone-grafikken

3GS-versjonen av iPhone har som kjent mye råere grafikkpotensiale enn de tidligere versjonene. Mulighetene ble også nå videreført til den tredje generasjonen av iPod Touch.

Lekkert
Et av de første spillene som faktisk benytter seg av potensialet heter Adrenaline Golf Online. Vi vet ikke om spillet i seg selv er spesielt bra, men man kan helt klart se at spesielt vanneffektene er imponerende.

Spillet fungerer også på eldre versjoner av iPhone, og får da nedgradert grafikk.

Med stadig flere store utviklerstudioer som satser på iPhone-spill, er det bare et spørsmål om tid før vi ser noe skikkelig lekre titler på plattformen. Det er interessant at iPhone blir stadig mer relevant som spillmaskin.

Annonse
Adrenaline Golf er ute nå, og koster kun 11 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse