L4D2

Annonse


Left 4 Dead 2- hatere på Valve-besøk

L4D2Da Valve tidligere i sommer annonserte Left 4 Dead 2, oppfølgeren til det populære co-op-zombie-skytespillet, ble de møtt med mye kritikk. En stor gruppe spillere mente nemlig at det var for tidlig å slippe en fullverdig oppfølger, og at det nye spillet ikke hadde nok innhold til å kunne kalle seg for det.

Dermed ble det arrangert en boikott.

Åpen invitasjon
Valve har nå respondert på beskyldningene på sin tradisjonelt utradisjonelle måte, og inviterte to av moderatorene til boikottgruppen over til sine kontorer. Med fly og hotell dekket av selskapet.

Resultatet var at de to moderatorene nå virker fornøyd med det Left 4 Dead 2 har å by på, innrømmer at spillet er balansert og føles ikke som hastearbeid. De er også imponert over den “lille hæren” av artister, kodere og brettdesignere som er i full gang med å lage spillet.

Annonse
Boikottgruppen har naturligvis snudd seg mot sine to helter, og påstår de har solgt sjela si. Til sitt forsvar hevder moderatorene at det var et sant mareritt å måtte sitte på et fly i hele to timer, og ikke minst spise mat og drikke vann et annet sted i landet. Vi får være glade at Valve ikke har kontorer på et mer eksotisk sted, la oss si Kanada.

Kilde:
Kotaku

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse