Jobs og Gates intervjuet i forbindelse med All Things D-messen i 2007.

Annonse


Jobs: – Vi jobber med noe skikkelig bra

Steve Jobs kan avsløre at Apple har mye spennede på vei, avslører ingen ting.

Derfor har ikke Touch kamera

De fleste ryktene kom til rette i går. Nye iPods og nytt iPhone OS, men det var en ting som glimret med sitt fravær og det var et kamera på iPod Touch 3G. Istedenfor fikk iPod Nano kamera. Hvorfor?

– I starten var vi ikke helt sikre på hvordan vi skulle markedsfør Touch. Var det en iPhone uten telefonen? Var det en lomme-PC? Det som skjedde var at kundene våre sa til oss at de så på Touch som en spillmaskin. Vi startet å markedsføre den som det og det bare tok av, forklarer Jobs.

Hvorfor ikke stillbilder?

Jobs: -Det vi har nå er et produkt som er den billigste inngangsporten til App Store. Det er den store greia. Vi fokuserte på å senke prisen til 199 dollar. Vi trenger ikke å legge til nye ting. Vi trenger å senke prisen så alle har råd til en, forklarer Jobs.

Annonse


Et annen interessant spørsmål er hvorfor nye Nano ikke kan ta stillbiler, men kun video. Svaret er teknisk. Sensorene for å ta opp video er ekstremt små, men sensorene som brukes for å knipse bilder (spesielt de med autofokus) er for tykke til en så tynn spiller som Nano som kun er på 0.2″.

– Vi har kule ting på vei

Jobs har vært borte fra Apple i lengre tid grunnet sykdom. Jobs mener dette ikke vil ha innvirkning på lanseringen av nye produkter i fremtiden.

– Det er visse ting jeg fokuserer mye på akkurat. En siste finpuss. Nei, jeg tror ikke vi kommer til å snuble i det hele tatt. Vi har noen skikkelig bra ting på vei, svarer Jobs. En tablet, kanskje?

Kilde:
NYTimes