xperia 2-2

Annonse


Dette er Xperia 2

Mens vi venter på å se mer til Sony Ericssons Android-mobiltelefon, slipper den svensk/japanske produsenten nå offisiell informasjon om Xperia 2, den nye Windows-baserte mobilen.

Høstlansering
Nå som Windows Mobile 6.5 er klar til lansering i oktober, begynner stadig flere produsenter å vise frem telefoner som kommer med det nye operativsystemet. Xperia 2 er blant disse.

xperia 2

Mobilen bygger på utseendet til forrige Xperia, med stort utskyvbart tastatur og en 3.2 tommers berøringsskjerm. Det er også plass til 8.1 megapiksel-kamera og et TV-uttak som gjør det mulig å vise presentasjoner på storskjerm.

Annonse
Panel-grensesnitt
Xperia 2 bruker fremdeles panelsystemet i grensesnittet, som gir deg snarveier til diverse funksjoner samt informasjon om aktiviteter, ubesvarte samtaler, og så videre.

xperia 2-2

Telefonen har selvsagt assistert GPS og Google Maps, alle tenkelige nettfunksjoner og full støtte for alle kontorfunksjoner samt multimedia. Er det en ting Windows Mobile er tross alt god til er kontorfunksjonalitet, og 6.5-versjonen skal naturligvis være enda bedre.

Xperia 2 skal være tilgjengelig tidlig i fjerde kvartal 2009.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse