Psystar er ikke snaua i sin markedsføring. Mens rettsaken mot Apple pågår fortsetter de salget og introduserer også nye modeller.

Annonse


– Det er ikke en Mac, den er bedre

Psystar fortsetter sin storoffensiv mot Apple. Nå vil de Snow Leopard til livs.

Krever at alle skal få bruke MacOS

Psystar har for alvor markert seg i media de siste månedene. De er i en rettstvist med Apple fordi de mener Apple ikke kan nekte folk å installere MacOS på ikke-Mac-maskinvare.

Siste nytt i krangelen er at Psystar nå saksøker Apple for MacOS X 10.6 (også kjent som Snow Leopard). Selskapet har vært i retten med Apple siden januar i år, men fortsetter å selge sine hackintosh-maskiner med slagord som «It’s not Mac, it’s better!».

Krever Apple for penger

Psystar mener som før at dette OSet må kunne installeres på hvilken som helst maskinvare og ikke bare Apples egen. Psystar krever kompensasjon fra Apple da de mener de har tapt penger siden de lovlig ikke får selge maskiner med MacOS.

Annonse


Selskapet selger egne maskiner med MacOS så de har selvsagt egeninteresse i få gjennomslag i dette. Det er likevel ikke til å komme unna at det har blitt svært populært å installere MacOS på alle typer maskiner etter at Apple skiftet til Intel-plattform.

Vil leve sammen med Apple

Selv om selskapet har høy sigarføring vil de leve side om side med Apple. Psystar roser Apple og påpeker blant annet at de gir mange amerikanere jobb og at konkurranse er en god ting for forbrukerne.

– Vi respekterer Apple som selskap. Det vi tilbyr er et valg der du selv kan velge hvilken plattform du vil kjøre OS X Leopard på. Vi følger med på alle programvareoppdateringene for å sørge for at de fungerer trygt på våre maskiner før vi oppfordrer våre kunder til å oppdatere sin Psystar-maskin, forklarer selskapet.

Kilde:
AppleInsider