iphone3gs_37051d

Annonse


Nå kommer Rhapsody til iPhone

iphone3gs_37051d
(Ill.: Apple)
Det er for tiden populært å utfordre Apples krav om hvilke applikasjoner som godkjennes for App Store. Etter kontroversen rundt Google Voice satser nå Real Networks på at deres Rhapsody-tjeneste blir godkjent.

Krever nett til enhver tid
Rhapsody kan karakteriseres som et Spotify-aktig program, der musikken streames fra en sentral database. I iPhones tilfelle vil de 8 millionene tilgjengelige låtene kunne nås gjennom 3G/EDGE eller WLAN og lyttes til så lenge telefonen er innen rekkevidde av internett.

Det forutsetter altså at Apple godkjenner applikasjonen, som nylig skal ha blitt levert til selskapet.

Rhapsody krever at du betaler 15 dollar i måneden, og applikasjonen lar dessverre ikke brukerne laste ned musikken til telefonen. Du er altså avhengig av å være innenfor dekning.

Annonse
Ikke fremtidsrettet?
Kritikere påpeker imidlertid at Rhapsody har svært få brukere, og dermed ikke vil være spesielt interessant for de som ikke har tilknytning til programmet fra før. Dessuten finnes det allerede alternativer på iPhone.

Real Networks forteller likevel at de allerede jobber med nye versjoner av programmet med bedre funksjonalitet, pluss at det også kommer en Android-versjon på sikt.

Kilde:
PC World

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse