Finn.no-kunder fikk i natt e-post fra svindlere.

Annonse


Nytt Phishing-forsøk mot Finn.no

Så sent som i forrige måned ble Norges største nettmarkedsplass utsatt for luringer som ønsker brukerinformasjon av kundene. Kriminelle miljøer ønsker slik informasjon i håp om å kunne svindle brukerne for penger.

Hjelpeløst forsøk

Nå gjør svindlerne et nytt forsøk. Denne gangen med noe bedre norsk. Men språket er slett ikke perfekt, og har skjemmende innslag av nesten like dårlig engelsk.

I brevet, som i løpet av natta gikk ut til et stort antall av brukere med Finn-konto, heter det:

Vi kontakter deg for å informere deg om at vår konto Review Team identifisert noen uvanlig aktivitet i kontoen din. I samsvar med Finn Brukeravtale og å sikre at kontoen din ikke har fått tilgang til kontoen din var begrenset. Din tilgang til kontoen din forblir begrenset til dette problemet er løst..

Annonse
Trygt bekrefte Finn informasjon vennligst klikk på linken Bellow:

http://XXXXX (URL utelatt på grunn av svindelfare)

Vi oppfordrer deg til å logge inn og utføre trinnene nødvendig for å gjenopprette kontotilgang så snart som mulig. Slik at kontoen din tilgang til fortsatt begrenset for en lengre periode, kan det føre til ytterligere begrensninger på bruken av kontoen og eventuell lukking av konto.

Thank you for using Finn
The Finn Team

Ikke gjør som phisheren sier!

Det er vel unødvendig å påpeke at man absolutt ikke bør klikke på lenken i e-posten og legge inn brukeropplynsningene sine der…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse